Un instructor profesionist asigura intotdeauna reusita metodei

Elena

 

Inițiativa Elenei a pornit de la ideea ca metoda Pilates trebuie sa devina populara si in Romania nu doar din DVD-uri și materiale de pe internet sau prin instructori slab pregătiți care doar au citit sau învățat exerciții la îndemâna oricui, într-un mod lipsit de profesionalism.

Gheorghita Elena s-a specializat in STOTT PILATES prin cursurile urmate în cadrul școlii Natural Pilates, certificata STOTT Pilates, din Beverly Hills, SUA.
Datorita experienței sportive pe care o poseda, Elena a reusit ca în cele 3 luni de cursuri sa asimileze cât mai bine aceasta tehnica.
De profesie kinetoterapeut, Elena Gheorghita stie sa adapteze foarte bine exercițiile la nevoile fiecărei persoane practicante, fie ca aceasta se afla într-un proces de recuperare în urma unui accident și are nevoie de o atenție speciala sau nu, fie ca este de sex masculin sau feminin, fie ca este adolescent sau de vârsta a treia, fie ca prezintă o condiție fizica mai buna sau mai putin buna.

De asemenea, practicand tirul cu arcul de performanta de peste 16 ani, Elena poseda o experiență practica ce o ajuta sa înțeleagă mai bine ceea ce se întâmpla cu corpul uman în timpul mișcării.

————————————————————————————————————

Ana2

 

Născută pe 10.04.1986, în Focșani, oraș care i-a găzduit activitatea sportivă de gimnastica artistica de performanta timp de 13 ani, Ana-Maria Mihalache s-a alăturat echipei  TonusPlus în aprilie 2010.

Sub îndrumarea instructorului Gheorghiță Elena, Ana s-a specializat ca instructor Pilates, iar în octombrie 2013 a obținut certificarea de instructor STOTT Pilates. Fiind licențiată în kinetoterapie, Ana înțelege procesele fiziologice din timpul mișcării și influenta acestora asupra organismului uman. Specialitatea sa de master este „Kinetoterapie în traumatologie sportivă”, acest lucru ajutând-o să adapteze exercițiile în funcție de performantele fiecărei persoane în parte.

————————————————————————————————————

Raluca3

 

Maria Raluca Asăvoaiei s-a alăturat echipei  TonusPlus în mai 2012. Născută pe 01.10.1991, în Iasi, absolventă a Universității de Medicina și Farmacie “Gr.T.Popa” Iași, specializarea balneo-fizio kinetoterapie și recuperare medicală, Raluca a avut ca specialitate de master “Bioingineria reabilitării”.

 

Raluca s-a specializat ca instructor Pilates, fiind certificată ca instructor STOTT Pilates din octombrie 2013. Datorită studiilor din domeniul kinetoterapiei, Raluca are capacitatea de a analiza și înțelege biomecanica mișcării, adaptând exercițiile și ședințete de pilates în funcție de fiecărei persoane în parte.

————————————————————————————————————

 

 

 

 

  • partner_radiobzi1
  • Alex Lefter Kinetoterapie
  • AddictBeauty
  • partener_susanuclinic21
cabinet stomatologic non-stop in iasi dentist