e_refDescriere

Reformer-ul este prima investitie majora a oricarei persoane cu gânduri serioase in ceea ce priveste Pilates-ul. Forta de rezistenta opusa de arcurile acestui echipament ajuta la determinarea unei contractii musculare line, ce creste forta si defineste muschiul, fara a il umfla.
Exercitiile pe Reformer pot fi execuate fie din culcat, fie din genunchi, fie din picioare, toate având aceeasi finalitate: imbunatatirea tonusului muscular, cresterea fortei musculare si a flexibilitatii, cu un plus de siguranta si confort.

Beneficii Reformer:
Reformerul ofera posibilitatea unui antrenament care solicita zona centrala abdominala si extremitatile in acelasi timp. Avantajele Reformerului fata de saltea ar fi ca acesta permite realizarea unui numar mai mare de exercitii, care solicita mult mai intens musculatura membrelor dar si realizarea de exercitii cardio. Ca orice exercitiu Pilates, acestea pot fi executate de oricine, fiecare exercitiu fiind adaptat in functie de necesitatile clientului in parte. Lucrându-se cu rezistenta, efectele de asuplizare a fibrei musculare si chiar crestere a masei musculare sunt mai evidente si mai rapide.

 

  • partner_radiobzi1
  • Alex Lefter Kinetoterapie
  • AddictBeauty
  • partener_susanuclinic21
cabinet stomatologic non-stop in iasi dentist